BBP - Běh 17.listopadu, 17.11.2010

17.11.2010 15:28

......se nakonec brněnský běžecký pohár uskuteční. A jeho první závod v Brně Jehnicích postavil na start desítky hned 296 závodníků! Mezi nimi Bříza, který opět neodolal vábení příjemné atmosféry tohoto běžeckého seriálu. V pozvolném, tréninkovém tempu doběhl na krásné trati na 110. místě.https://bbp.webzdarma.cz/sez.php?r=17

Zde ještě oficiální prohlášení hlavního pořadatele BBP:

I když to chvíli vypadalo, že po Jardově demisi Brněnský běžecký pohár nebude, opak je pravdou. Naše sdružení organizátorů BBP se na své mimořádné schůzi 3.listopadu v klubovně Morendy domluvilo na jeho pokračování. Jako zajišťovatele výsledkového servisu a celkového vyhlášení BBP byla zvolena ATLETIKA UNI CZ s.r.o. zastoupená Mgr. Petrem Kotyzou (BBP bude měřeno čipy, které každý závodník obdrží při prezenci).
Do poháru se také vrací zpátky závod v Jehnicích, který tímto nahrazuje běh na palačáku. Ostatní závody zůstávají beze změn, tak jak byli loni. Pravidla BBP zůstávají stejná, pouze bodování a počet započítávaných závodů doznává menší změny.
Minimální počet bodů v závodě byl stanoven na 10. Takže se již nestane při větší účasti, že některý ze závodníků odejde s 0 i když závod dokončil. Jsou to body za účast. Maximální počet bodů za vítězství zůstává 300. Počet započítávaných závodů do celkového pořadí byl stanoven na 6 z 10.
Závěrečné vyhlášení BBP bude již tradičně na posledním závodě na brněnské přehradě na Rakovci v areálu TJ Lodní Sporty Brno.
 
Sdružení pořadatelů BBP